Behandlinger / Hypnose / Hypnoterapi

Hypnose / Hypnoterapi

Hvordan kan du forbedre dit liv?

-Angst, angst for angsten, fobier og præstationsangst, tilbageholdenhed, generthed
-Skræk for rum, fly, broer, tunneler, højder, vand, eksaminer, nåle, tandlæger,
 mørke, tordenvejr o.lign
-Smertelindring, hovedpine
-Stammen
-Hudproblemer (psykisk forårsaget)
-Afvænning, dårlige vaner, neglebidning
-Rygeafvænning
-Stress, uro, nervøsitet, TIC’s, Sengevædning, Søvnbesvær
-Impotens (psykisk forårsaget)
-Spiseforstyrrelser, vægtkontrol
-Ked af det -hed, usikkerhed, modløshed, ensomhed, tvangstanker (OCD)
-Samliv, sorg, traumer, krise, PTSD
-Forbedrede Sportspræstationer,  motivation, energi, koncentration, hukommelse, studievaner, selvværd, selvtillid

Hvem søger en Hypnotisør?
1. Alle der har behov for at få løst et psykisk eller psykologisk problem der påvirker ens tanke eller handlemønster i en sådan grad at det hæmmer dagligdagen eller bestemte situationer.

2. De der har et ønske om at forbedre eller udvikle egen adfærd og tankebaner til at nå ønskede mål.

Fobier og angst
Har du oplevet at dine hænder begynder at blive klamme, du sveder, føler at du gerne vil væk fra den situation du er i.

En fobi er en kraftig form for indlæring der sikrer en person mod en bestemt oplevelse. Desværre er det ofte sådan at vi ikke rationelt kan sige til os selv at vi ikke længere ønsker at have den indlæring mere da den er indlært underbevidst. Via hypnose ændres den tidligere indlæring – sikkerhedssystemet fjernes – og du vil ikke længere være begrænset i dine tanker og handlinger.

De fleste former for angst eller angst for angsten kan ændres ved hypnose. Du er ikke født med angst. Der er en årsag til at angsten kommer. Den årsag kan afdækkes og ændres ved hypnose.

HYPNOSE SOM BEHANDLING
Rygning og dårlige vaner
Din krop har aldrig haft lyst eller behov for  at ryge. Før du begyndte med at ryge var din krop fint tilfreds uden røg og du gjorde alt uden at ryge.  Rygning er kun en dårlig vane. Alle vaner ændres hurtigt med hypnose. Man kan både fjerne dårlige vaner og skabe gode vaner. Der vil ikke være nogen tanker om trang, ubehag, irritation eller rastløshed. Du vil være rolig, afslappet og få bedre overblik.

Hovedpine og smerter
Har du tænkt over at den fysiske smerte, hovedpine eller migræne som du fik i barndommen eller som pludselig dukkede op senere i livet kunne skyldes en følelsesmæssig oplevelse som ligger og er ubearbejdet.

Din underbevidsthed forsøger at fortælle dig hvis der er noget som ikke er følelsesmæssigt bearbejdet. Desværre har din underbevidsthed ikke et klart sprog så den kan sige i ord til dig hvad du skal gøre noget ved. Men underbevidstheden kontrollerer centralnervesystemet og din krop, hvilket betyder at du kan få besked via din krop at noget er galt.

Det betyder at når vi går og har ondt et eller andet sted., så er det sindets måde at fortælle dig på at du
skal bringe din opmærksomhed indad mod dig selv. Lad være med at acceptere en ubehagelig tilstand. Lige så pludseligt noget ubehageligt er opstået lige så pludseligt kan det forsvinde når årsagen bliver afdækket og den følelsesmæssige gåde er løst.

Koncentration, selvtillid og selvværd
Har du koncentrationsbesvær så kan hypnose være en mulighed for at styrke din evne til at koncentrere dig. Der er en årsag til hvorfor din opmærksomhed forsvinder fra det du bevidst forsøger at koncentrere dig om. Ved hypnose kan vi finde årsagen og du vil igen kunne blive koncentreret og fokuseret på de ting som interesserer dig.

Der er forskel på selvtillid og selvværd. Selvtillid er de ting vi har tilegnet os gennem hvad vi har lært i livet. Den ”faglige” del. Mens selvværd er den person vi er. De holdninger og personlige egenskaber som vi indeholder. Selvværd er den personlige del.

Har du oplevet følelsen af at folk retter personlige ”angreb” mod dig  - så er det muligt at du opfatter situationen med dit selvværd i stedet for din selvtillid. Hypnose kan øge selvværdet som igen øger muligheden for at øge selvtilliden.

Stress, eksamensskræk m.m.
Har du nogensinde følt dig stresset og udkørt. Der er mange ting der skal laves, ordnes men hvad skal jeg starte med og hvordan skal jeg komme igennem opgaverne. Eller du ved du har læst – studeret – alt er i orden, men du er så nervøs for hvordan det skal gå at du fuldstændigt blokerer mentalt når du skal præstere.

Med hypnose kan du få ændret de underbevidste tankemønstre og opfattelser som hindrer dig i at nå dit egentlige mål. Ofte er vi ofre for gamle følelser og forestillinger om hvordan ting bør være. Via hypnose kan dette ændres og du kan blive fri til at foretage dine egne valg

Hypnose er korttidsterapi
De fleste behandlinger tager 2-3 gange og ofte vil man allerede mærke en stor forskel efter 1 gang. Enkelte bliver helt kureret efter én gang. Ændringen er varig og påvirker dit liv positivt ofte også på andre områder end forventet.


Om behandlingen
En behandling varer fra ca. en time til 1½ . Du vil på forhånd få forklaret hvad der skal ske og hvordan du skal gøre. Hypnose kræver intet forudkendskab og alle kan hypnotiseres.

Behandlingsfilosofi
Jeg arbejder ikke kun på at løse det problem som du evt. kommer for at få løst, men også på at ændre/skabe det adfærdsmønster der kan sikre dig mod lignende problemer i fremtiden
Hvad er hypnose ?
En hyppig misforståelse er at man skal være fysisk afslappet og have lukkede øjne for at være i hypnose. Det er ikke nødvendigt. Hypnose er en forøgelse af den mentale forventning samtidig med at der mellem klient og hypnotisør er en psykologisk kontrakt der sikrer fokuseret tænkning (selektiv) på et bestemt område.


Karsten Færgemann Olsen | Vorup Boulevard 18, 8940 Randers  | Tlf.: +45 21234062 | info@f-kropsterapi.dk