Behandlinger / Access BARS

Access BARS

Hvad er Access BARS godt for?

- Rydder op i det indre lager med tanker, følelser og overbevisninger
- Bedre søvn
- Give dit liv glæde, lethed og fred i krop og sjæl
- Åbner op for nye og uendelige valgmuligheder
- Bevidsthed til at være til stede i nuet/nærvær
- Ro og klarhed til at træffe nye valg
- Stopper selvsnak og ændre uhensigtsmæssige tankemønstre
- De ting du har oplevet i fortiden, sikre at de ikke kommer/rager med ind i nuet
  og fremtiden
- Kan understøtte et vægttab
- Graviditet
- Mod rastløshed, indre uro, forvirring
- ADHD/ADD
- Forskellige kriser i livet
 

Access BARS er en meget enkelt behandlingsteknik BARS relaterer til områder af dit liv. I gennem vores liv i såvel barndom, ungdom og som voksen har vi lært og fået mange `sandheder´ som vi har integreret naturligt, som værende vores egen sandhed. Men disse `sandheder´ kan give os forhindringer gennem hele livet og begrænse os. Access BARS hjælper dig med at rydde op og slette de `sandheder´, som er gemt på dit indre lager. Det hjælper dig med at finde ind til din egen unikke kerne (essens) og sandhed. Dette gør det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder, samt at udfolde dit fulde potentiale.

 

Hvad er det?

Access Bars er 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter, som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer/lagre på forskellige områder af livet. Ved meget let og blid berøring aktiveres disse punkter (lagre). Derved løber der energi igennem dem, som frigør de begrænsende tankemønstre og overbevisninger og som står i vejen for det liv du ønsker dig.

 

Behandlingen

En behandling foregår ved at du ligger på en massagebriks fuldt påklædt. Du bliver berørt meget blidt og forsigtigt på Bars-punkterne på hovedet og herved frigøres energi og der ryddes op i de ting, som er klar til dette. Det er meget afslappende og du kan komme ind i en dyb tilstand af stilhed og det kan føles, som om du har fået et power nap (et hvil). Den kan gentages, så ofte som du ønsker det. Behandlingen kan forløse og gøre at du slipper overbevisninger omkring disse områder af dit liv: Vrede, penge, kontrol, krop, seksualitet, sorg, healing, kreativitet, fred & ro, glæde, alderdom, håb, magt, håb & drømme, kommunikation, kreativitet, venlighed, taknemmelighed.

 

Gary Douglas kommer fra USA og er grundlægger af Access Bars (Access Consciousness). Det startede med Bars i år 1990 og har sidenhen udbredt sig til 25 lande verden over. I dag findes der flere processer, dynamiske sæt af værktøjer, teknikker og filosofier, der kan ændre ethvert område af livet.

”Det er dit synspunkt, der skaber din virkelighed, og ikke din virkelighed, der skaber dit synspunkt.”

- Gary M. Douglas – Access Bars Grundlægger
Karsten Færgemann Olsen | Vorup Boulevard 18, 8940 Randers  | Tlf.: +45 21234062 | info@f-kropsterapi.dk